Ugrás a tartalomra
-
Olasz Intézet
  -  
Budapest, Bródy Sándor u. 8, 1088

Európai Nyelvi Koktélbár 2023

koktél 2023

Immár 13. alkalommal kerül megrendezésre EUNIC Hungary legnagyobb múltú programja, az Európai Nyelvi Koktélbár 2023. szeptember 15-én az Olasz Intézetben! 

Az EUNIC Hungary (a Magyarországon működő európai kulturális intézetek ernyőszervezete) és az Európai Bizottság Fordítási Főigazgatósága idén tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Nyelvek Európai Napja alkalmából az európai nyelvi és kulturális sokszínűség ünnepét, az ➡️Európai Nyelvi Koktélbárt⬅️. Tiszteletbeli tagként a Japán Alapítvány is részt vesz!

Az esemény célja, hogy
📌felhívja a figyelmet a nyelvtanulás fontosságára,
📌Európa nyelvi változatosságára, és hogy
📌 játékos, szórakoztató nyelvi feladatokat, próbanyelvórákat kínáljon a látogatóknak.

ℹ️ A látogatók a résztvevő intézmények asztalainál oldhatnak meg nyelvekkel kapcsolatos feladatokat, lehetőséget kapnak anyanyelvi beszélőkkel való társalgásra, illetve megszerezhetik a jelképes Európai Nyelvi Útlevelet. A játékban résztvevők között a kulturális intézetek által felajánlott, nyelvtanuláshoz kapcsolódó értékes nyereményeket sorsolnak ki. A nyelvi túrával párhuzamosan a látogatóknak lehetőségük lesz 20 perces próbanyelvórákon részt venni, különböző nyelvekkel ismerkedni. A rendezvény támogatója az Európai Bizottság.

#EurópaiNyelviKoktélbár #ENyKB #EuropeanLanguageCoctailBar #ELCB #EUNIC

 

Hogyan vehetsz részt a játékban?
1. Vedd magadhoz az esemény különleges pecsétgyűjtő útlevelét.
2. Keress fel minél több asztalt, és kérj pecsétet az útleveledbe, ha megoldottad az ott kapott nyelvi feladatokat.
3. Ha összegyűjtesz 3 pecsétet, meghívunk egy koktélra.
4. Ha összegyűjtesz 7 pecsétet, töltsd ki szelvényünket és dobd a tombolaládába, hogy részt vehess az ajándéksorsoláson, melyen értékes nyereményeket sorsolunk ki.

 

Facebook esemény:

EUNIC Európai Nyelvi Koktélbár