Japán Alapítvány Budapesti Iroda
1062 Budapest, Aradi u. 8-10
info@japanalapitvany.hu

E-learning kurzus a második félévben

Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

Milyen kurzusról is van szó?

Kurzusnév: Marugoto A1-2 (Katsudo-Rikai) Kurzus Oktatóval

Ez egy online nyelvkurzus, mely A1 szintű nyelvtanulókat céloz meg. Jelentkezni a Minato japán nyelvoktatási platformon lehet.
  A tanfolyamon a hallgatók az online felületre feltöltött tartalmakból, egyéni úton tanulnak, illetve rendszeres időközönként részt vesznek a Japán Alapítvány Budapesti Iroda csoportos online nyelvóráin. A tanulás a Marugoto Japanese Online Course oldalon történik. Az oldalon található tartalmakról bővebben az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:

Amennyiben nem biztos abban, hogy megfelelő nyelvtudással rendelkezik-e, az alábbi linkre kattintva könnyedén felmérheti nyelvi készségeit:

* Az online nyelvórák közvetítő nyelve magyar, míg a feltöltött tartalmaké angol.

A tanfolyamon az alábbi négy formában áll képzett oktató rendelkezésére:
  - eligazítás
  - online nyelvórák, 4 alkalom  (Az első alkalom az orientációt is magában foglalja.)
  - szóbeli vizsga, 1 alkalom
  - feladatjavítások (9 alkalom)

Hogyan zajlanak az online nyelvi órák?

Az online nyelvi órák internetes videokapcsolat segítségével zajlanak, melyeken 1 oktató és maximum 6 hallgató vehet részt. Egy óra kb. 50 percig tart. A tanfolyam 4 témakört dolgoz fel, a hallgatók témakörönként 1-1 órán vesznek részt. Ez azt jelenti, hogy az online nyelvi órák kezdetéig a hallgatóknak minden témakörből alaposan fel kell készülniük.
  Az online nyelvi órák időpontjai előre ki vannak jelölve, ezért kérjük, arra a tanfolyamra jelentkezzen, melynek mindegyik online nyelvóráján biztosan részt tud venni! Az órák, foglalkozások előre megszabott időpontján semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban változtatni!

1. csoport: hétfőnként 17:30–18:20
    február 11.*, 25., március 11., 25., április 8., 15.**

2. csoport: keddenként 17:10–18:00
    február 12.*, 26., március 12., 26., április 9., 16.**

* Az első óra orientáció.
  ** Az utolsó órán szóbeli tesztet tartunk. A teszt személyenként 15 percet vesz igénybe, melyen kizárólag az oktató és a vizsgázó vesz részt.

1. Célcsoport

A1 szintű, magyar anyanyelvű nyelvtanulók (alsó korhatár: 13 év)

2. Jelentkezés

jelentkezési időszak: 2019. január 11. – január 30., 23:59
jelentkezés módja: Kérjük, a jelentkezést az alábbi linkre kattintva végezze el! (A link január 11-e után érhető el.)

* A link kattintás után a Minato nyelvoktatási platformra navigál.

JELENTKEZÉS MÓDJA:

minato-jelentkezes-modja.pngkép letöltése itt

3. Kiválasztás

A kurzusra hallgatóinkat előzetes szelekcióval válogatjuk ki. A szelekció eredményéről január 31-ig emailben értesítünk ki minden jelentkezőt. Kérjük a befizetési határidő szigorú betartását!

4. Részvételi díj

részvételi díj:  8 000ft
A tanfolyamra felvételt nyerő hallgatóknak emailben küldjük ki a Japán Alapítvány Budapesti Iroda bankszámlaszámát, ahová a részvételi díjat utalni kell. Kérjük a határidő szigorú betartását! (Az átutalási költség a befizetőt terheli.)

befizetés módja: banki átutalás
befizetés határideje: 2019. február 6.

A banki átutalás késése, elmulasztása a jelentkező részvételi jogosultságának azonnali visszavonását eredményezi! A befizetett összegeket a későbbiek során semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük szíves megértését!

Kapcsolat:

Tel: (06-1)214-0775  (H–CS.: 9.00–18:00, P.: 9.00–17.00)
E-mail: nikolenyigergely@japanalapitvany.hu
Programfelelős: Nikolényi Gergely