Japán Alapítvány Budapesti Iroda
1062 Budapest, Aradi u. 8-10
info@japanalapitvany.hu

Világjáró gyerekek - Házigazda: Japán

A Deák 17 Galéria 2015 őszén indított programsorozatában 3 év után ismét Japán lesz a házigazda!

A Világjáró gyerekek egy nemzetiségi gyerekprogram-sorozat a Deák17 Galériában. A programsorozat minden alkalmával más-más nemzet mutatkozik be meséi és játékai által. A programok által szakértőktől ismerhetik meg a 3 és 10 év közötti gyerekek – és persze szüleik, kísérőik- a különböző nemzetek kultúráját. Japán immáron másodszor lesz házigazda; a jelenlévők a felkelő Nap országának nyelvével, szokásaival, meséivel és játékaival barátkozhatnak majd.

Május lévén központi motívum lesz a gyereknap (korábban a "fiúk ünnepe"), mely a japánok legismertebb hagyományainak egyike. A programot kreatív foglakozások egészítik ki, ahol kicsik és nagyok próbára tehetik készségeiket.

d17-plakat-vilagjaro-gyerekek-2019feb6-03.jpg

Világjáró gyerekek – Japán

Időpont:

2019. május 11. 9:30-12:30

Helyszín:

Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17.

A Világjáró Gyerekek programra elsősorban 3-10 éves gyerekeket és kísérőiket várjuk! A részvétel INGYENES, de REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

Regisztráció április 16-tól a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Galéria weboldalán!

A program a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria és a Japán Alapítvány közös szervezésében valósul meg.