Japán Alapítvány Budapesti Iroda
1062 Budapest, Aradi u. 8-10
info@japanalapitvany.hu

100% Girl Power filmvetítések - Shodo Girls!!

Márciusban új helyszínen, a Sugár moziban vetítünk két belevaló csajos filmet, ez alkalommal magyar felirattal!

100% Girl Power – Dupla filmvetítés a Sugár moziban

Sugár mozi, Fellini terem (Budapest, Örs vezér tere 24, 1148)

2019. március 18-19.

Tavasznyitó vetítéseinken a lányoké a főszerep: magával ragadó történeteik példát mutatnak kitartásról, s hogy kemény munkával igenis elérhetővé válnak céljaink. Szerencsére nem egyedül kell szembenézniük a nehézségekkel, öt-öt lány, más-más reményekkel vág bele az ismeretlenbe.

100girlpower.png

Shodo Girls!!

2010, 120 perc

Rendezte: INOMATA Ryuichi

Japán egyik papírgyártásról híres kisvárosában járunk, ahol a helyi középiskola kalligráfia klubjába helyettes tanár érkezik. Meglepő zenés kalligráfia-performansza új irányba tereli a klubtagok mindennapjait: eddigi egyéni munkáik helyett megpróbálnak a lányok egy közös alkotást létrehozni, hogy hozzájáruljanak a helyi papíripar fellendítéséhez.

syodogactionpinol.jpg